BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Wow! Index Google Kurang Dari 2 Hari


Alhamdulillah selepas aku cek google tadi, blog wow!Berita ni dah pun diindexkan dalam search engine. Bangga gilak dowh! Kehkehkeh...Walaupun blog ni baru berusia kurang 2 hari dah merangkak masuk kat search engine ye.

Selain tu aku dapat gak backlink dari 2 orang blogger kat bawah ni:

Thanks to Matahari dan Cik Liya sebab sudi memberi backlink kepada blog aku ni yerk. Skang aku nak bagi balik backlink kat korang.

Nota Dahi: Sape lagi nak backlink dari blog buruk aku ni rajin-rajin la menyinggah dan mengomen yerk. Nantikan kehadiran domain baru blog aku ni yerk. Adios.
5 Komen untuk "Wow! Index Google Kurang Dari 2 Hari"

congrats....
jom follow2 blog sy...

@fyna
tenkiu...nk poloo blog mana satu eh?byk sgt blognye..hehe...

aiseh..tengs yaw tuan belog :)

semoga blog Tuan Belog akan lebih diminati...InsyaAllah

@matahariku
InsyaAllah...mudah-mudahan masin mulut tuan...

@cik lya
welcome...xde hal punya...