BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Wow! Kesan Gurls yang pakai Legging

Selepas entry "Liyana Jasmay suka pakai legging" hari tu dapat pageview yang tertinggi setakat ni, aku nak meneruskan lagi cerita pasal legging ni. Kat bahagian bawah nanti korang tengok la sendiri apa akan jadi klu korang pakai legging jugak. Hakhakhak...

"Jagalah ke-malu-an korang sebelum diri korang sendiri dimalukan". Betul ke ayat aku ni? Hehe...apa yang aku maksudkan ialah jaga aurat korang tu sebaiknya sebelum gambar korang pakai sexy dah tersebar kat internet. Macam gambar kat atas tu la. Bukan untuk mengaibkan sesiapa tapi sebagai pengajaran bersama. Macam bagi ceramah lak aku ni kan? Kehkehkeh.

"Korang bangga sangat ke dapat tunjuk bont-gol korang tu?"



"Jangan tengok lama-lama gambar ni nanti cepat penin. Hahaha...sape artis ni eh? Korang google la sendiri ok."


"Korang nampak kan apa yang aku tak nampak? Ish3 tak ada ke-malu-an langsung!"


Nota Dahi: Kenapala awik-awik ni suka sangat nak tunjuk dia punya bonjol2 tu eh? Awik-awik cun kat luar tu tulun jawab sket.

13 Komen untuk "Wow! Kesan Gurls yang pakai Legging"

erkk...malunye pulak aku tgk...tutup mata!! ^^

OMG! erm..teruk betul la gmbr2 tu..saya pon jadi malu tau
anyway thnks sbb inform kat lulu tntang entry ni...nnt nak try google gak la...

ishk3..bakpe teruk sgt..memalukn kaum wanita..nauzubillah.

ai, pandai tuan punye belog carik gambor gambor ni yee. cekap betul buat keje. misteri neh.

@saljihitam
bese la tu der....mesra cekap dan betul...haha...

omaigod..nasib xpenah beli legging..

wow! jom layan dulu. free show. haha

giler ah kalau saya nak pakai legging..heh mau kene kejar dengan parang gamaknye tu..huhu

adoi hai!!! kalau boleh lurah atas bawah nk tayg... sakit mata tengok.

justfauzee.blogspot.com