BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Tutorial dapatkan $1000 sehari dari Google Adsense

Korang mesti tak percaya kan dengan pendapatan yang aku dapat dengan Google Adsense kat atas tu? $1160 dalam sehari tu beb. Bukan calang-calang orang boleh dapat tu. Ok tanpa membuang masa aku nak kongsi sedikit rahsia macamana nak nak dapatkan lebih $1000 dalam sehari. Teknik ini boleh juga diguna pakai untuk iklan Nuffnang korang. Apa yang pasti gambar diatas BUKAN photoshop!

Sebenarnya tak ada teknik rahsia pun. Aku hanya gunakan code kat bawah ni je:

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

Ok macaman nak buat? Korang copy code kat atas tu (pastikan korang dah buka webpage yang korang nak edit), then korang paste je kat kotak letak URL tu (bahagian yg ada http:// tu la). Pastu secara otometik korang boleh edit page tu. Trick ni memang menarik kalau nak cuba.

Nilai kat dalam gambar diatas tu hanya dusta semata-mata. Kahkahkah...Nuffnang pun aku boleh dapat RM1660??? Hahaha...



14 Komen untuk "Tutorial dapatkan $1000 sehari dari Google Adsense"

ceh...ko ni..bikin gempak jer..hahahh

erm x pahamla.. awk bole tunjuk step by syep.. tunjuk contoh bergambar

@bella luna
haha...tu hanyalah trick semata-mata...bkn btol pn...awk copy je code kaler merah tu..then letak kat tmpt url kt firefox tu...pastu tkn enter...then bleh la nk edit page tu...

owhhh heeehee maknanya palsu jea la ni yea? heheee smart =))

ceh..bulat2 aku percaya td..
baru ker nak mintak belanja...

ada gk ye trick macamni? huhu

hehehe.. semua tertipu..mana ada cara mudah nak dapat duit sebenarnya tanpa usaha..

apa pon trik ni memang best.. ko boleh edit amout nuffnang kau berjuta2.. hehehe

@ammboi.blogspot
haha...bro ko nye nuff dh byk kn...haha...

@Miecyber
haha...try la...bleh la nk bngge sket...