[Gambar] Apa bahayanya tandas duduk?

Orait hari ni aku nak meneruskan lagi koleksi disturbing picture kat dalam blog ni. Sebelum ni aku ada tunjuk gambar mengenai "Dibaham Piranha", "Mayat Dberi Makan Burung" dan "Kenduri Mayat". Kali ni aku akan sajikan gambar yang cukup menarik dan berselera untuk korang.

Seperti yang kita sedia maklum, tandas duduk memang banyak digunakan pada hari ini terutamanya dikawasan bandar dan perumahan. Mungkin korang pun adalah pengguna tandas duduk bukan? Tapi tahukah korang risiko yang korang bakal hadapi kalau tidak menggunakan tandas duduk dengan betul?

Korang boleh tengok nanti gambar akibat daripada kesilapan menggunakan tandas duduk. Sebelum tu meh jawab survey kat bawah ni dulu ye. Mana yang paling best antara tandas duduk dan tandas cangkung? Hakhakhak...


Kisah daripada gambar dibawah: Model dalam gambar dibawah ni adalah seorang perempuan. Suka la korang kan??? Hakhakhak...Ok masa awek ni gunakan tandas duduk, beliau telah sengajakan diri mencangkung kat atas mangkuk tandas tu. Mungin akibat daripada berat awek tu tidak boleh ditampung oleh mangkuk tandas tadi, ianya telah terbelah dua lalu membelah sebahagian punggung awek tu. Korang faham kan? Hasilnya adalah seperti dalam gambar dibawah ni.





Sumber: Forum Kaskus

Nota Dahi: Ok aku post entry ni bukan saja-saja je. Anggapkan ni sebagai peringatan kepada korang yang menggunakan tandas duduk ni. Aku tahu ramai antara korang ni adalah pengguna tandas duduk. Dah nama pun tandas duduk buat apa nak cangkung lagi. Kalau nak lebih 'kepuasan' korang gunalah tandas cangkung! Hakhakhak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

48 comments:

deCrewz said...

Aku x suka tandas duduk, x selesa nak melepas..wakakak..

p/s: Kasi tutp la ckit gbr put*** tu.. ha3.

laskar rainbow said...

pelangi memang tak suka guna tandas duduk. alamak!!! takutnyeee tgk gambar semua tu...a'a seksi sangat tuuu^__^

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

huh ! aku x suka tnds duduk,, geli terkena lembp2 kat peha bekas peha org,, yek !!

PuanBee said...

eii takut tengok gambo tuh!

lagi pun tandas duduk nih kotor lah..rela tak g tandas kot! haa

ammboi said...

bila dah terdesak.. layan jela tandas mana-mana kan??? huhuhuhuhu...

Tuan-Belog said...

@deCrewz
haha...mls r nk edit2 ni....
lgipun aku rasa kalau tgk bontot terbelah cmtu org xkn pndang lain dh...xtau r klu ad gk kn....haha...

A m e e r a t u l B a l q i s said...

@_@
kesiannya dia~
hu hu hu

A m e e r a t u l B a l q i s said...

@_@
kesiannya dia~
hu hu hu

Siti Safiyyah said...

errkkk seram tgk gambar tu..part gambar terus scroll laju2..hehe

imZen said...

takutnya...emm...kena hati2 lah..

khaifaiz said...

seram aku tgk

FarhanaRuiszz♥ said...

yerr gelikk =,=

Kodet said...

Seram2.... aku suka lg tndas cangkung lol... tp rumah aku xde tndas cangkung

Shag said...

Dah tahu dah mesti ada gambar tu. Sbb tu terus tekan 'end' kat keyboard :P

Tahu tak tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

Mawar_berduri said...

aduyai, Ngeri lo .....huhu

amilly'z said...

emm. uwww. eyewwww !! speachless!

Tuan-Belog said...

@Kodet
haha...tandas cangkung bru lawas lol...

zetty said...

takot!dah penah tgk b4 ni lect. tunjuk video psl pompuan tu t'belah punggung or peha dia coz dok mencangkung kat tandas duduk..doktor belek2 mcm nk putus dh..so, td trus pejam mata roll down cari tmpt komen, xberani tgk, scary!! :-/

'yAnA' Cute said...

xsuke tandas duduk!!!
xsuke...xsuke..xsuke...
klau terpaksa je guna tandas duduk tu..kalau x tnds cangkung mnjdi pilihanku..wuwuwu..
ngeri la pic tuh..
smpai t'byg2 kt mna2..

~~igauan tnds duduk~~

hans said...

benda nih dah lama dah ku tgok
tandas tu dia buat tak betul
agak bahaya la
apa2pun dkt mana2 jenis tandas pun ku tak kisah
janji leh berak
hehehhe

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

Tuan-Belog said...

@zetty
owh...ada video ke psl ni?nnt la nk try cari...klu jumpa akan dipost dlm entry ni....

si para para said...

mak oiii sakitnya...
aduhhh...
rupa2nya magkok tandas pun bahaya jgk....

Imeldot said...

pergh!!

Imeldot said...

pergh!!

budiawanhutasoit said...

wah...serem banget liat gambarnya..
harus berhati-hati nih..

Belalang Hijau said...

lebih selesa menggunakan tandas cangkung..best! lebih kepuasan...
hahaha

kahirie said...

mujur aku berak dalam semak...

IEMA LUFIOO said...

ish! pas ni suh abah wat tandas cangkung lah! takutnye...

Tuan-Belog said...

@Belalang Hijau
tndas cangkung mmg lebih kepuasan...haha...

@kahirie
pergghh..pengakuan berani ni der...haha..

misyamissyou said...

argh!!! fobia guna tandas duduk..nape lah org cipta tandas duduk ni..aiyark! suka mangkuk tandas boleh? haha!

^baju kurung^ said...

aa... xleh tgk gmba 2 lbih drp 3 saat. scary! baek tndas cangkung jela, hoho..

chuu said...

aiyarkk., kenape tu,>.<
x sempat bace tros scroll laju.,
ngeriii @__@

Seri Bahasa said...

kesian la kat awek tu..

Carl a.k.a Amer said...

aduyai sakit nye..tp leh tau tak that gurl masuk hospital mana?nk p melawat :)

tulips etu chinta.. said...

eeee...
pesal ltak pic cmtu..
err..seram laaa!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

keciannyer....ngeri la. mau x lalu nak makan sat lagi.

eily farhana said...

aaa... ngerinya gambar ni..

♥ LULU ♥ said...

ish...takutnye
erm..bahaya betol ek
sampai boleh terbelah dua tandas tu!

tomatokering :) said...

aduhh ! gelik r !

mrs.lovesick said...

sadis gila ><

ameer said...

uishkk..terbelah beb..gler r..
aku mmg tak suke tandas duduk..geli~

Tuan-Belog said...

@ameer
tu la psl...sokong2...

Pangkah Bulat said...

perghh.. ngerinya..

Just blogwalking from PangkahBulat!!!
Jom layan entry terbaru!!!
http://pangkahbulat.blogspot.com/

cik nur said...

gila seram terbelah-belah menakukan btol ish

Tuan-Belog said...

@cik nur
hehe...tu la akibatnya guna tndas duduk cara yg salah...

nUmara... said...

huwaaarrgghhh!!! scary giler.. xsanggup den menengoknye..

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Anonymous said...

Dzieki za ciekawe informacje

Post a Comment