BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Jom main game bersama wowberita Siri 1

OK bersempena sambutan tahun baru 2011 ni, aku nak memperkenalkan satu lagi segmen menarik dalam blog wowberita iaitu game. Aku tau kenbanyakan korang ni memang suka bermain game kan. Jadi apa kata korang layan game ni. Mata tertinggi akan dapat hadiah tau!

Syarat yang aku tetapkan memang mudah.

1. Korang main game ni sampai lebam. Game ni amek masa sket nak loading. So korang paham-paham je la eh.
2. Korang bebas nak main berapa pulus kali pun. Janji bila korang rasa point korang tu dah sangat tinggi, korang cepat-cepat print screen point tu. Macam gambar kat bawah ni.
3. Korang buatkan satu entry kat blog korang dan postkan point tertinggi yang korang print screen. Pastikan korang linkkan kepada post ni ok.
4. Jangan lupa post link korang tu kat ruangan komen dibawah.
5. Game ni akan aku buat setiap seminggu sekali.
6. Untuk siri 1 ni, tarikh tamat pada Ahad depan iaitu 9/1/2011 Jam 12 tengah malam.
7. Mata tertinggi akan mendapat Topup RM10 dari aku.

Nak join ke tak? Bukan susah pon. Hakhakhak...

"Ni adalah mata tertinggi yang aku dapat. Kalau berani cuba r lawan."




Sahut cabaran sekarang. Mungkin korang yang akan menang!

Senarai peserta yang BERANI. Korang ada beran ke?
1. Journey of Youth
2. Ezzat
3. Adib
4. d.A.o.U.z
5. Alyps

Keputusan telahpun diumumkan. Klik sini.

20 Komen untuk "Jom main game bersama wowberita Siri 1"

cpt2 sape lg bleh lwn 3706? hakhakhak...

Wahai tuan belog aku dh berjaya mengatasi mata mu...hahah

http://jyouth88.blogspot.com/2011/01/gempur-game-bersama-wowberiitacomanda.html

@Journey of Youth
cilakaks...mkn asap aku....hahah...well done bro...kite tnggu peserta laen plak...

mata aku 4288...tp ak x ngaku klh..haha

4417 dah...ada sape2 berani lwn ag?kahkahkah...

banyok nie je bro...hahaha
http://saingsaing.blogspot.com/2011/01/jom-bertanding-game-di-blog-berita.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

ni link blog ak http://adibabdullah.blogspot.com/2011/01/contest-paling-menarik-untuk-blogger.html

tuan-belog, saya da lebih. hahaha..

http://fidodido91.blogspot.com/2011/01/jom-main-game-bersama-wowberita-siri-1.html

tuan belog..aku pon da lebihh...
hahahha...

http://brokeng2m.blogspot.com..

tuan belog..aku pon da lebihh...
hahahha...

http://brokeng2m.blogspot.com..

dpt tinggi dr point aku bukan bermkna korang menang yerk...
jwpan akan dikumpul sehingga ahad depan...sape point pling tinggi dia layak dpt topup RM10 tu....hehe...

tuan belog, aku dah wat rekod baru lak iaitu 4842.ada berani?haha

http://jyouth88.blogspot.com/2011/01/gempur-game-bersama-wowberiitacomanda.html

mcm2 segmen skrang ni... nnti klu ada msa bnyk aku join..skang pkai kom org...

Entri Berkaitan :
Aku bengang dengan Tesco

kayuburuk:
nok jgok ko topup rm10?
leh guna ko di mesir?
hehe~

ape laa..
edit je la score tu pkai photoshop..
ape susah ?

cadangan: sediakan skali link Replay sbgai bukti.. heee~

Tuan Belog, izinkan patik menyertai competition ini.. hehe

http://slumbersempoisteady.blogspot.com/2011/01/tendang-dan-menang.html

tnekiu utk sape2 yg join.....5 org je ni....haha....