BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Tinggalkan najis selepas mencuri

KUANTAN - Pencuri yang memecah masuk ke sebuah pasar raya di Jalan Beserah di sini semalam bukan saja melarikan sejumlah wang syiling tetapi juga sempat membuang air besar di premis itu.

Pengurus pasar raya itu, Gan Yoke Chow berkata, kejadian dipercayai berlaku pada pukul 2 pagi dengan pencuri itu memecah masuk menerusi tandas di pasar raya itu selepas mencungkil batu-bata pada dinding tandas.

"Pencuri juga seolah-olah tahu di mana wang syiling tersebut disimpan kerana hanya menyasarkan ruang pejabat tertentu," kata Yoke Chow ketika ditemui di sini.

Menurut pengurus pasar raya itu lagi, pencuri juga tidak memecahkan pintu bilik yang disasarkan untuk mendapat wang syiling itu, sebaliknya hanya membuat lubang pada dinding yang didirikan daripada kepingan papan lapis.

Sumber: Kosmo


Nota Dahi: Kejadian ni pernah berlaku kat rumah jiran aku beberapa bulan lepas. Memang cilakaks la pencuri tu. Mak aku cakap orang mencuri kalau wat macam ni dia mesti tak puas hati dengan hasil pencurian veliau. Sebab tak dapat duti banyak, tahi yang dia tinggalkan. Haram betul!

2 Komen untuk "Tinggalkan najis selepas mencuri"