BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Koleksi entry paling menarik dikalangan blogger

Pada entry kali ni aku nak berkongsi sesuatu yang agak menarik. Tengok tajuk pun korang dah boleh agak apa yang ingin aku sampaikan bukan? Ok kat bawah ni ad pelbagai entry menarik yang dihasilkan oleh seluruh blogger di Malaysia ni.

Korang tak perlu right click pun untuk lihat sesuatu post. Korang hanya klik dan post tersebut akan dibuka secara automatik pada tab yang baru. Jadi ini lebih memudahkan korang kan? Sila refresh halaman ni untuk lihat senarai entry yang berlainan.



13 Komen untuk "Koleksi entry paling menarik dikalangan blogger"

tak faham laa...apsal asyik loading ke
apesal.com tak habis2 , berulang2 kali ??

@.::: Princess MOMOY :::.
haha..klu nak tau apesal ni la yang jana traffic ke blog ni...sbb tu bila klik satu2 post akan masuk web apesal dulu pastu bru klik balik ke web yg sebenar...kalau refresh page ni, list entry tu akan bertukar...

wow.. bnyak gak ek..:)
asl entri blog aku takde? huhuhu.. :p

@Johari Hamzah
cuba try refresh page ni bro InsyaAllah timbul la blog bro tu...hehe...

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

@Syafiq Rosli
thanx bro...aiii promote nmpk...hehe...