BERITA HARIAN ONLINE

Berita Online | Hiburan | Sukan - Tempatan & Luar Negara

Hitler bengang sebab Malaysia juara Piala Suzuki

Nampaknya bahang kemenangan gergasi baru Asia Tenggara iaitu skuad bolasepak Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki buat pertama kalinya dalam sejarah masih belum reda lagi. Terbaru ada plak desas desus mengatakan yang Hitler bukan main bengang lagi sebab Indonesia ditewaskan Malaysia 4-2 pada perlawanan tersebut. Korang boleh tengok sendiri video kat bawah ni. Kompom pecah perut punya...Hakhakhak...


Terdahulu, Hitler juga dikatakan bengang dengan kewujudan kereta Proton terbaru negara iaitu Proton Inspira. Korang boleh layan video kat bawah ni.


Ni satu lagi pasal kes remaja comolot baru-baru ni. Sape yang tak marah kalau remaja comolot secara terang-terangan camtu? Sebelum aku nak tanya. Korang tau ke 'comolot' tu ape? Hakhakhak...Lepas je dapat tau berita tu, Hitler memang marah giler. Video kat bawah je yang sempat direkod. Layanzzz....


Ni plak pasal kes filem 2 Alam terbitan sape lagi kalau bukan dR. Target RM40 Juta tapi yang dapat hanyalah RM400k je. Sape yang tak bengang kan? Hitler pun naik hangin kentut kalau macam ni. Korang tengok la sendiri...



Nota Dahi: Aku memang respek kat orang yang wat video ni. Idea memang kreatif giler. Dapat gak aku wat 1 entry pasal ni sempena tahun baru ni. Happy New Year 2011.


Tags: piala aff suzuki 2010, jadual perlawanan piala aff suzuki, final piala aff suzuki, malaysia indonesia piala aff suzuki, malaysia juara piala aff suzuki, habuan piala aff suzuki, habuan pemain terengganu juara piala aff suzuki, rio ferdinand piala aff suzuki, tahniah malaysia juara piala aff suzuki, juara kali pertama piala aff suzuki, ganjaran piala aff suzuki, malaysia belasah indonesia 4-0 final piala aff suzuki, stadium bukit jalil, stadium gelora bung karno, indonesia kalah, laser indonesia malaysia, siapa mula laser dulu, siapa main laser, malaysia kalah 2-1 final kedua, biodata pemain malaysia, senarai pemain malaysia pada piala aff suzuki, pemain terengganu pada piala aff suzuki, perlawanan akhir piala aff suzuki, video perlawanan akhir piala aff suzuki, download video piala aff suzuki, video youtube piala aff suzuki, tengok bola piala aff suzuki secara langsung, piala aff suzuki online, tengok bola online, bahang piala aff suzuki, demam piala aff suzuki, kerajaan bagi cuti sehari sebab malaysia juara piala aff suzuki, pemain malaysia bertaraf bintang, sejarah piala aff suzuki, senarai juara piala aff suzuki, list pemain malaysia piala aff suzuki, k. rajagopal, khairul fahmi che mat, safee sali, ashaari samsudin, kunanlan, idlan talaha, pemain malaysia diburu liga indonesia, pemain malaysia berhijrah, awek khairul fahmi, biodata khairul fahmi, penajga gol malaysia khairul fahmi, gambar khairul fahmi dan awek, awek khairul fahmi cun, sejarah percintaan khairul fahmi dan elia, berita terbaru khairul fahmi, khairul fahmi nak kahwin, khairul fahmi bertunang, aksi khairul fahmi, penyokong khairul fahmi, peminat khairul fahmi, meluat awek khairul fahmi, benci awek khairul fahmi, khairul fahmi berpisah, kehidupan khairul fahmi, kehidupan safee sali, biodata safee sali, blog awek khairul fahmi, facebook benci meluat awek khairul fahmi, facebook khairul fahmi, facebook safee sali, hitler bengang malaysia juara piala aff suzuki

11 Komen untuk "Hitler bengang sebab Malaysia juara Piala Suzuki"

i like! keluar air mata saya...anak2 tercengang nape umi ketawa kuat2...tapi video 1 tu je lah...subtititle malay..

boleh tahan gak hitler marah sampai ada org nangis kat luar hehe..

jemput sini yer
blog Matdin
blog Serbaguna

hahahahahahahahah
sakit perut ku ketawa

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

nice blog, hope dapat keep in touch ya ;)

hehehe... salut bro... mmg tabik spring n3 ni...

@sukahaha
Hitler memang series time tu...kahkahkah...

@hans
InsyaAllah bro...selamat bergelak ketawa gk...

@Asrul
alrite...will follow u later...

@ammboi
xpayah la nk salute2 bro..sharing is caring kn....hehe...

mmg lawak...
tp pling lawak yg comolot tu ah...

@Kodet
haha...aku dh update dh psl comolot tu...memang terbaek...

bijak2 orang yg buat neh...hehehe :)

dtg sini meh...

http://thechapterbegin.blogspot.com/2011/01/bertepak-harapan-di-tahun-baru.html